William Hill a propus $308 mln pentru compania Mr Green

Sasha Uritu
Casa de pariuri William Hill a propus $308 mln pentru compania suedeză Mr Green, care activează în domeniul jocurilor de noroc. Propunerea a fost deja acceptată, startul afacerii fiind preconizat pentru ianuarie 2019.

Afacerea vine să unească brand-ul William Hill cu Mr Green și Redbet. În acest fel, compania va scădea din dependența pe care o are la moment față de piața Marii Britanii.

Conducerea din Mr Green deja a aprobat hotărârea de a accepta oferta în valoare de $308 mln, potrivit site-ului William Hill plc.

Mr Green are licența de activare în 13 țări europene, printre care se numără Danemarca, Letonia, Italia, Malta, Marea Britanie și Irlanda. Se presupune că compania va obține licența suedeză până la finele anului 2018. Oficiul central al companiei se află în Malta.

„Vom primi un hub internațional gata făcut” – a declarat directorul general de la William Hill.

Mai devreme, ministrul finanțelor al Marii Britanii a anunțat intenția de a mări impozitul pentru casele de pariuri care activează din zonele off-shore de la 15% până la 21%.

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.