Ultrașul clujean care era să omoare un jandarm la meciul U CLUJ – HERMANNSTADT 0-2, a fost reținut!

Remus Mohor

Scena de o violență rar întâlnită pe stadioanele din România a făcut înconjurul televiziunilor și site-urilor de sport din țară, după ce un jandarm a fost lovit brutal de un suporter în timpul meciului de baraj pentru liga 1, U CLUJ – HERMANNSTADT, scor 0-2.

Ce s-a întâmplat? În ultimul minut al meciului, jandarmii au dispus evacuarea suporterilor din tribună după ce mai mulți suporteri au intrat pe teren. În timpul altercației dintre jandarmi și suporteri, unul dintre aceștia a aruncat cu un scaun înspre dispozitivul forțelor de ordine, lovind grav unul din jandarmi.

Jandarmul lovit a căzut ca secerat, fiind diagnosticat ulterior cu fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga.

În cursul zilei de azi, a fost identificat și presupusul agresor, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Florești, județul Cluj.

Acesta a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, fiind cercetat pentru tentativă de omor și ultraj.

În scenele violente de la finalul partidei a fost prinsă la mijloc şi o femeie însărcinată care era pe stadion împreună cu soțul și copilul său minor. Datorită gazelor lacrimogene, cel mic a avut nevoie de asistenţă medicală, fiind urcat în salvarea de la stadion. Ambii, atât mama cât și cel mic au ajuns la spital, fiind internați de urgență.

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.

Înregistrare
Înregistrare
Intrare
Ați uitat parola