Grilă Listă

Notele nu au fost găsite

Case de pariuri pentru profesioniști

Din păcate datorită legislației din România nu avem acces la foarte multe case de pariuri unde pariorii profesioniști pot juca fără să aibă surpriza că pariurile efectuate de aceștia vor fi limitate sau că vor primi sancțiuni din partea caselor de pariuri în cazul în care câștigă în mod constant sume considerabile de bani . Mai jos regăsiți lista cu casele de pariuri recomandate pentru jucătorii profesioniști. Deocamdată singura casă de pariuri recomandată de echipa Bookmaker Ratings este Betfair.

  • Sure bet finders
Sure bet finders

Surebet

Din păcate, la fel ca și în cazul caselor de pariuri care acceptă parieri profesioniști, surebet-urile nu se pot realiza fără casele de pariuri recunoscute că oferă cote speciale. Fără aceste case de pariuri, care din păcate nu dețin licență ONJN este aproape imposibilă găsirea de pariuri de tip surebet în mod constant. Pot apărea totuși din când în când anumite meciuri, dar nu veți putea niciodată juca în mod constant pe acest tip de pariu.

  • Sisteme de plată
Sisteme de plată

Sisteme de plată

Here are the payment systems that are used by punters. They’re convenient as you don’t have to wait for payouts for days. Most bookmakers make payments to these services within a day. Some can do it in 10 minutes upon request.