Tottenham – Ajax. Pont Liga Campionilor

22:00, 30 apr 2019

Liga Campionilor. Semifinală. Meciul tur

Nu-i așa că ați așteptat semifinala City – Juventus? Cred că după ce s-au aflat duelurile din sferturi, această pereche n-avea nici 10% șanse să formeze o semifinală cu participarea lor. În fine, dacă au ajuns până aici, înseamnă că au meritat, mai ales Ajax.

Incredibil ce reușește Tottenham să facă. Nu știu de unde găsesc resurse. Cu așa un lot mic din start și cu o mulțime de accidentați, Tottenham rămâne în cursa pentru top4 în Anglia și pentru trofeul principal al Europei. Sâmbătă au pierdut acasă în fața lui West Ham. Pentru mine această înfrângere într-un moment important a demonstrat faptul că Tottenham nu este un club care merită să joace în semifinalele Champions League. Nu mă va mira dacă Tottenham nu va avea superioritate în fața lui Ajax, chiar dacă vor juca acasă.

În comparație cu Tottenham, Ajax n-a avut meci în acest weekend, deci vor fi mai buni din punct de vedere fizic. Greu de spus cum vor aborda acest duel olandezii, inclusiv și din punct de vedere psihologic. Acum au șanse egale, în comparație cu duelurile cu Juventus, Real sau Bayern. Ba chiar sunt favoriți. Cu alte cuvinte – au ce pierde de această dată. Cu excepția suporterilor lui Tottenham, toată lumea îi va susține.

Consider că Tottenham va închide la maxim jocul, ținând de minge sau apărându-se. Prima variantă se va ciocni de presingul agresiv al lui Ajax, deci Tottenham se va apăra. Vor reuși în aceste condiții să marcheze din fază fixă sau într-un atac rapid? Depinde de strategia aleasă de Ajax. Dar eu cred că și Ajax vor acționa mai prudent. Fără Harry Kane, le va fi foarte greu celor de la Tottenham să marcheze mai mult de un gol.

Single: Câștigat
22:00/30 apr
Tottenham - Ajax
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0