Tenis feminin WTA Wimbledon | Simona Halep – Mihaela Buzarnescu

15:00, 03 iul 2019

Miercuri 3 Iulie 2019 de la ora 15.00 va avea loc meciul dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu, meci ce are loc în cadrul turului 2 al turneului de tenis pe iarbă de la Wimbledon. Singurul lucru bun în acest meci este că vom avea cel puțin o reprezentantă a țării nostre în turul 3 al turneului.

Cele două jucătoare nu s-au mai intâlnit niciodată în circuitul WTA, singurul meci între cele două fiind în 2008, la turneul ITF Monteroni D’Arbia ITF (ITA). Atunci Halep a învins-o pe Buzărnescu în două seturi 6-3, 6-0.

Cota la pariuri pe victoria Simonei este extrem de mică. Personal evit astfel de pariuri, în special pe victoria Simonei, știindu-se că aceasta este o jucătoare care oferă surprize destul de des. De altfel, la actuala ediție a turneului de la Wimbledon au fost destule.

În meciul din primul tur, împotriva jucătoarei din Belorusia, Aliaksandra Sasnovich, meci câștigat de Simona, în două seturi 6-4; 7-5, Simona a alunecat și s-a accidentat ușor. Acest lucru posibil să o pună în dificultate și să-i acorde Mihaelei un avantaj important. Simona este acel tip de jucătoare care se recuperează greu după o accidentare și chiar dacă este o accidentare ușoară, din punct de vedere psihologic aceast lucru o va afecta serios pe Simona.

Pronosticul meu pentru meciul dintre Simona Halep și Mihaela Buzărnescu este Peste 19,5 game-uri în meci la o cotă de 1.90

Single: Câștigat
WTA Wimbledon
15:00/3 iul
Simona Halep - Mihaela Buzărnescu
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0