Ponturi WTA 8 August 2019 | Sofia Kenin – Dayana Yastremska

18:00, 08 aug 2019

In aceasta seara, avem un nou meci interesant in cadrul turneului de tenis de la Toronto, meciul ales de noi fiind considerat destul de echilibrat, atat de catre casele de pariuri, cat si de specialistii Bookmaker Ratings.

Sofia Kenin – Dayana Yastremska
Cele doua jucatoare s-au mai intalnit o singura data, in Iunie anul acesta, pe iarba de la Wimbledon. Meciul s-a terminat in trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-3 pentru Dayana Yastremska. Conform statisticilor, Sofia Kenin este usor favorita pe hard, de aici probabil si cota putin mai mica oferita de casele de pariuri pe victoria americancei Sofia Kenin.

Dayana Yastremska a transformat doar 42% din oportunitatile sale de break in meciul cu Azarenka, dar a fost reusit sa faca break exact atunci cand a contat cel mai mult. In setul doi, la scorul de 3-5, Dayana a castigat patru game-uri consecutive, reusind sa castige setul al doilea cu scorul de 7-5 si sa se califice astfel in optimile Rogers Cup.

De cealalta parte, Sofia Kenin a reusit sa treaca surprinzator in trei seturi de australianca Ashleigh Barty, cap de serie numarul 1, scor 6-7(5), 6-3, 6-4.

Personal ma astept la un meci echilibrat, de aceea voi merge pe un over la game-uri de peste 20.5 la o cota de 1.7, cota preluata de la casa de pariuri online, Betano.

Single: În așteptare
WTA Toronto - Rogers Cup
18:00/8 aug
Sofia Kenin - Dayana Yastremska
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii