Ponturi Irlanda Prima divizie | Bohemians Dublin – Sligo Rovers

21:45, 25 oct 2019

Pentru astazi avem un nou pont din fotbal. Am ales un meci din Irlanda, divizia Nationala. Bohemians Dublin – Sligo Rovers

Astazi se joaca ultima etapa a diviziei nationala iar Bohemians este pe locul 3, loc care ii asigura prezenta in turneele de calificare pentru grupele Europa League. Pe locul 4, la doar 3 puncte distanta si la acelasi golaveraj se afla Derry City care joaca cu cei de la Finn Harps (deja retrogradata). Derry au nevoie de victorie si mai ales sa cistige meciul cu un scor care sa le permita sa treaca pe pozitia a 3-a.

Bohemians au nevoie de un egal sau de victorie pentru a ramane pe pozitia a 3-a. In cazul unui esec, acestia vor pierde locul pentru cupele europene, lucru care ar fi un dezastru total.

Sligo Rovers nu au nimic de pierdut, cel mult locul 6 in clasament. Este o echipa care a primit nu mai putin de 45 de goluri in acest sezon.

Ponturi Bohemians – Sligo Rovers

Pontul oferit de noi pentru acest meci este: Bohemians Dublin castiga la pauza la o cota de 2.20, cota preluata de la casa de pariuri online 888 sport

Meciul incepe la ora 21.45 – ora Romaniei.

Single: Pierdut
Prima Divizie
21:45/25 oct
Bohemians Dublin - Sligo Rovers
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii