Ponturi Franta Liga a 2-a LB Chateauroux – Paris Fc 98

21:00, 18 oct 2019

Chiar dacă ne-am așteptat la un meci cu goluri puține în meciul dintre Racing și Penarol, pontul oferit de noi a ieșit câștigător. Meciul s-a terminat la egalitate, atât la pauză, cât și la final, dar s-au înscris în total 6 goluri, 1-1 la pauză, 3-3 la final.

Pentru azi, vineri 18 Octombrie 2019, oferim un pont din Liga a 2-a Franta. Un meci între două echipe care se zbat să scape de retrogradare. Este vorba de meciul dintre Chateauroux – Paris din cadrul etapei cu nr. 11 a ligii a 2-a.

Ambele echipe stau extrem de prost în clasament. Gazdele de azi, Chateauroux se află pe locul 18, cu 7 puncte din 10 meciuri disputate. De cealaltă parte, Paris FC se află pe ultimul loc cu 5 puncte și un golaveraj de 4 la 15.

Mă aștept la o mobilizare a celor de la Paris FC, mai ales că meciurile cu Troyes și Lens au fost pierdute la limită. Totuși, deși cred că este posibil ca Paris FC să cîștige acest meci, mă voi limita la un pariu după minutul 28, pariu pe care îl puteți găsi în oferta celor de la Betano.

Pentru cei care nu știu ce înseamnă acest pariu. Este nevoie să se marcheze minim un gol în meci, dar acest gol să fie marcat după minutul 28. Simplu nu?

Pont LB Chateauroux – Paris Fc 98
Pronostic: Minutul primului gol: după minutul 28 la o cotă de 2.05

Single: Pierdut
Franta - Liga a 2-a
21:00/18 oct
LB Chateauroux - Paris Fc 98
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 1 utilizatori
Va trece 100%
Nu va trece 0%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii