Ponturi Europa League, Dinamo Kiev – FC Copenhaga

22:00, 24 oct 2019

Pentru meciurile din Europa League avem un pont special, de tipul handicap asiatic. Mai mult de atât, pontul oferit de mine este pentru prima repriză. Pariul se poate găsi în oferta casei de pariuri online, 888 Sport, la o cotă de 1.74, cota valabilă la ora scrierii acestui articol.

Meciul dintre Dinamo Kiev și Copenhaga va fi un meci dificil, și asta pentru că ambele echipe vor căuta victoria dar se pot mulțumi și cu un rezultat de egalitate. Ambele echipe, atât Dinamo Kiev, cât și Copenhaga au câte 4 puncte, fiind despărțite doar de golaveraj.

Copenhaga stă foarte bine în campionat, fiind pe locul 2, la patru puncte după Midtjylland iar în ultimul meci din campionat s-a impus cu scorul de 3-1 în fața modestei Esbjerg – penultima clasată.

De partea cealaltă, Dinamo Kiev este tot pe locul 2 în prima ligă din Ucraina, însă la o distanță de 10 puncte față de Sahtior. Așa cum a făcut-o și în meciul cu Lugano, terminat la egalitate 0-0, mă aștept caazi, cu Copenhaga, să marcheze maxim un gol.

Single: Câștigat
Europa League
22:00/24 oct
Dinamo Kiev - FC Copenhaga
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii