Pont sferturi Europa League

22:00, 18 apr 2019

Europa League. Sferturi de finală. Meciurile retur

Chelsea – Slavia (în tur 1:0 pentru Chelsea)

Slavia este vizibil cea mai slabă echipă din sferturile Europa League după potențial. În acest sezon, au câștigat doar 2 din cele 5 meciuri jucate în deplasare în turneul dat.

Pentru Chelsea, Europa League prezintă o șansă suplimentară de a obține un loc în Liga Campionilor de anul viitor, în cazul dacă vor pierde lupta pentru top4 din Premier League. Englezii demonstrează un fotbal foarte bun în această competiție. Lotul larg și competitiv de jucători le permite să facă un mix calitativ dintre titularii care apar în meciurile din Europa League și din campionatul intern. Din cele 11 meciuri bifate în Europa League, Chelsea s-a impus de 10 ori și doar o partidă din faza grupelor au terminat-o la egalitate, când aveau asigurat deja primul loc. Puține șanse pentru Slavia. Victorie Chelsea.

Eintracht – Benfica (în tur 2:4 pentru Benfica)

Ambele echipe duc o luptă acerbă în campionatele de acasă: Eintracht pentru un loc în Liga Campionilor, iar Benfica pentru titlu. Meciul din tur a fost marcat de o eliminare rapidă în tabăra nemților. Chiar și în acele condiții, Eintracht nu s-a închis complet în apărare.

Eintracht au avut adversari mai puternici în fazele precedente decât Benfica. În grupe au câștigat toate cele 6 meciuri. Benfica a venit din Liga Campionilor, unde au ocupat locul 3 după Bayern și Ajax. Dar au avut noroc și de AEK, singura echipă pe care au câștigat-o. În optimi, au trecut doar în timpul suplimentar de Dinamo Zagreb. Consider că Benfica a scos un rezultat bun în meciul de acasă, însă în deplasare vor trebui să demonstreze un fotbal foarte bun pentru a-și păstra avantajul. În fața propriilor spectatori, Eintracht trebuie să încerce să răstoarne scorul. Handicap (0) pentru gazde.

Napoli – Arsenal (în tur 0:2 pentru Arsenal)

Un meci demn de finală. Napoli a pierdut pe merite în primul meci, însă suporterii din sudul Italiei nu-i vor înțelege dacă vor juca la fel și acasă. În plus, Napoli este avantajată de situația din campionatul intern. Nu mai luptă pentru nimic, în comparație cu Arsenal, pentru care fiecare meci din Premier League este ca o finală. Cu ajutorul tribunelor, Napoli trebuie să demonstreze un fotbal ofensiv și au toate șansele să obțină victoria, Depinde deja cu ce scor. Handicap (0) Napoli.

Valencia – Villarreal (în tur 3:1 pentru Valencia)

Un meci practic fără de miză. Peste 3 zile echipele au meciuri în campionat, unde Valencia luptă pentru locul 4, iar Villarreal pentru a evita retrogradarea. De aceea, nimeni nu va dori să lase multe puteri în acest retur. Valencia va încerca să închidă toate spațiile, pentru a nu primi primul gol, provocând adversarii. Toate aceste ar trebui să aducă la un meci cu puține goluri. Sub 3.5.

Acumulator: Pierdut
22:00/18 apr
Chelsea – Slavia
22:00/18 apr
Eintracht – Benfica
22:00/18 apr
Napoli – Arsenal
22:00/18 apr
Valencia – Villarreal
Final
La
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0