Poli Iasi – CFR Cluj 28 Octombrie 2019 | Ponturi si predictii Liga 1

20:30, 28 oct 2019

Meciul dintre Poli Iasi si CFR Cluj este unul din meciurile care vor atrage sigur atentia pariorilor din Romania, in special pentru faptul ca meciul se desfasoara intr-o zi de luni, zi in care nu se disputa prea multe meciuri care sa suscite interes.

Poli Iasi – CFR Cluj este ultimul meci al etapei cu nr.14 si va avea loc luni 28 Octombrie 2019, de la ora 20.30. Meciul este transmis LIVE de posturile TV Digi Sport 1 HD, Look Sport Plus si Telekom Sport 1 HD.

Ponturi Poli Iasi – CFR Cluj – 28 Octombrie 2019

Ma astept ca Poli Iasi sa faca un meci bun impotriva liderului Ligii 1, CFR CLuj, insa as fi surprins sa vad ca se vor inscrie mai mult de 2 goluri. CFR va incerca sa-si odihneasca jucatorii in vederea meciurilor din Europa League iar cei de la Iasi vor incerca cu siguranta sa profite de acest lucru si sa incerce sa obtina cele 3 puncte puse in joc.

Sa nu uitam ca Poli Iasi se afla in acest moment pe locul 8, Dinamo, Sepsi si Chindia cautand si ele sa-si asigure un loc in playoff-ul Ligii 1.

Pontul oferit de mine pentru acest meci este ca primul gol se va marca dupa minutul 28 @ 2.08, cota oferita de casa de pariuri online Betano. Cota oferita de mine pentru acest meci face parte din oferta de ponturi cota 2 a echipei Bookmaker Ratings Romania.

Single: Pierdut
Liga 1 Romania
20:30/28 oct
Poli Iasi - CFR Cluj
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii