Manchester City – Tottenham. Pont Liga Campionilor

22:00, 17 apr 2019
Liga Campionilor. Sferturi de finală. Meciul retur. În tur 0:1 pentru Tottenham

După părerea mea, Manchester City va avea o superioritate cap-coadă în acest retur. În primul meci, nu atât Tottenham a câștigat, cât City a pierdut, alegând o strategie economă. Acasă vor juca altfel, cu siguranță.

Statistica meciurilor de acasă ne arată perfect ceea cum vor juca City. În acest sezon, Man City a câștigat toate meciurile de pe propriul stadion, cu excepția celor cu Lyon și Crystal Palace. Au marcat în fiecare meci, ba chiar minim câte două goluri, cu excepția a două partide. În ultimele 5 patide jucate acasă contra lui Tottenham, City au învins de 3 ori, de fiecare dată făcând-o la scor. În comparație cu meciul tur, Guardiola va scoate în primul unsprezece minim 2 jucători din următorii 3: De Bruyne, Sane, Jesus; care au început pe banca de rezerve la Londra. Ar fi ireal în aceste condiții să-i vedem pe Tottenham în altă parte decât în propria jumătate de teren.

Tottenham vor avea probleme de lot. Pe lângă Dier și Lamela, de această dată va lipsi și căpitanul Kane. În plus, Alli, Llorente și Wings sunt incerți pentru retur. Putem menționa un joc dezastruos al celor de la Tottenham în meciurile din deplasare. Aceștia au pierdut ultimele 6 din 7 partide jucate pe terenul advers.

Totul ne spune despre o superioritate clară a lui Manchester City în acest meci.

Single: Pierdut
22:00/17 apr
Manchester City - Tottenham
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0