Liverpool – Barcelona. Pont Liga Campionilor

22:00, 07 mai 2019

Liga Campionilor. Semifinală. Meciul retur. În tur 0:3 pentru Barcelona

Greu de crezut într-un comeback al unui Liverpool fără Firmino și Salah în fața Barcelonei cu un Messi în formă excelentă. Statistic vorbind, Liverpool nu au fost mai prejos decât Barcelona. Ambele echipe au jucat cu dorință și motivație, dar Barcelona a fost echipa mai matură, mai experimentată.

Liverpool mai au de jucat un meci în Premier League, unde au șanse la titlu, dar unde nimic nu depinde de ei. Chiar și câștigând, au șanse mari să termine pe locul 2. La fel și în Liga Campionilor – pot câștiga meciul retur cu Barcelona, dar puțin probabil că o vor face cu un scor convenabil. Acest fapt prezintă o presiune psihologică foarte mare. Greu să fii la un pas de a lua două trofee și să rămâi cu nimic, chiar dacă câștigi toate meciurile pe care mai ai de jucat. În plus, accidentările lui Firmino și Salah scad dramatic șansele lui Liverpool de a răsturna scorul. Totuși, englezii își vor juca șansa până la urmă. Atmosfera de pe Anfield îi va obliga să forțeze.

Dacă Messi va fi la fel de motivat ca în meciul tur, Liverpool nu va avea nici o șansă. Datorită câștigării campionatului intern, Barcelona își permite să alinieze echipa de rezerve în meciurile din La Liga, astfel fiind sută la sută apți fizic pentru meciurile din Liga Campionilor. Ceea ce nu putem spune despre Liverpool, care au un grafic foarte încărcat. După părerea mea, scopul celor de la Barcelona va fi să marcheze pe Anfield. Cu așa un joc de echipă pe care îl demosntrează la moment și cu așa o formă formidabilă a lui Messi – au toate șansele să marcheze și în deplasare. În același timp, jocul din defensivă nu inspiră prea multă încredere. Acasă, Liverpool vor încerca să marcheze cât mai mult posibil.

Mizez pe faptul că ambele echipe vor reuși să marcheze. După părerea mea, ar fi cel mai real scenariu, oricine va marca primul gol.

Single: Pierdut
22:00/7 mai
Liverpool - Barcelona
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0