Liga Campionilor | Slavia Praga – CFR Cluj

22:00, 28 aug 2019

In aceasta seara de la ora 22.00, trupa lui Dan Petrescu, va juca unul din cele mai importante meciuri din ultimii ani. Dupa un esec la limita, scor 1-0 pentru Slavia, CFR va incerca in seara aceasta sa rastoarne rezultatul din tur.

Dupa succesul cu Celtic, CFR spera la inca o minune si o calificare in grupele Champions League. La casa de pariuri online Betano, CFR are o cota de 7 in caz de calificare, astfel ca prin aceasta cota oferita, bookmakerii nu acorda prea multe sanse de castig sau calificare echipei romanesti.

Pontul oferit de noi pentru meciul dintre Slavia si CFR este ca primul gol se va marca dupa minutul 28. Cota oferita de Betano pentru acest pariu este de 2.10

Cei de la CFR au anuntat cu doar cateva ore inainte de inceperea meciului ca l-au transferat pe Catalin Goloafca de la Botosani, in schimbul sumei de 500.000 de euro. CFR continua astfel sa-si consolideze echipa pentru a putea face fata meciurilor din grupele Champions sau Europa League. In cazul in care nu stiti, daca CFR nu reuseste sa se califice in grupele Champions League, aceasta va fi calificata in grupele Europa League. In acest moment cei de la CFR sunt calificati in primavara europeana.

Single: Câștigat
Liga Campionilor
22:00/28 aug
Slavia Praga - CFR Cluj
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii