Juventus – Ajax. Pont Liga Campionilor

22:00, 16 apr 2019

Liga Campionilor. Sferturi de finală. Meciul retur. În tur 1:1

De această dată Ajax are toate șansele să părăsească acest sezon minunat de Liga Campionilor. Juventus este un adversar foarte puternic. Chiar dacă italienii s-au apărat în repriza secundă din meciul tur, acum va fi altceva. Juventus va încerca să repete fotbalul din returul cu Atletico, unde au jucat impecabil din toate punctele de vedere.

În acest sezon, Juventus a cedat pe stadionul propriu doar o singură dată. Se întâmpla în partida cu Manchester United. Dar cine poate să spună că au jucat prost atunci? Englezii au fost mult mai slabi și au câștigat doar datorită la două goluri norocoase de la sfârșitul meciului. Dacă problemele de la Amsterdam erau oarecum de prognozat, ținând cont de stilul agresiv al lui Ajax și jocul puțin mai slab al lui Juventus în deplasare, atunci acasă va fi o istorie complet diferită. Juve va impune un contrapresing, ceea ce îi va surprinde și îi va demoraliza pe oaspeți. Nu putem să comparăm acest meci nici cu returul dintre Real Madrid și Ajax. Pe lângă faptul că Real au început având acel 1:2 din tur, astfel fiind oarecum mai siguri vizavi de rezultat, din păcate nu putem declara că Real în acest sezon au fost o echipă de temut. Juventus însă este în ascensiune.

Ajax demonstrează un fotbal adevărat, în care s-au îndrăgostit o bună parte a microbiștilor neutri. Peste câțiva ani vom vedea acești fotbaliști în cele mai tari cluburi din lume, dar la moment, din păcate, aceștia au prea puțină experiență. Să nu uităm că în precedentele 3 sezoane de Liga Campionilor, Ajax nu reușea să treacă de faza calificărilor, cedând în fața echipelor de talia lui Rapid Viena, Rostov sau Nice. În plus, în acest sezon au pierdut în campionat în meciurile din deplasare în fața tuturor celor 3 rivale din Olanda – PSV, Feyenoord și AZ. Le va fi foarte greu la Torino.

Juventus sunt favoriți clari în acest meci. Ajax au șanse doar în cazul când Juve nu va apela la un fotbal foarte agresiv, ceea ce nu cred că se va întâmpla. Victorie Juventus.

Single: Pierdut
22:00/16 apr
Juventus - Ajax
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0