FCSB vs Vitoria Guimaraes. Cine merge mai departe

20:00, 29 aug 2019

Urmarind cotele echipelor romanesti, nu a putut sa nu-mi sara in ochi cota extrem de buna oferita de cei de la Betano pe calificarea Stelei in grupele Europa League. Dubla mansa cu portughezii de la Vitoria Guimaraes este una dificila doar datorita situatiei din acest moment in care se afla stelistii, doar atat.

Chiar si asa, Vitoria Guimaraes nu este o echipa de nebatut, iar cota extrem de buna oferita de cei de la Betano pentru calificarea FCSB-ului merita luata in calcul. Cei de la Betano ofera o cota de 3.15 in caz de calificare a echipei romanesti, in timp ce pentru calificarea in grupele Europa League a portughezilor, acestia ofera o cota de 1.36.

Sfatul nostru este sa pariati pe calificarea FCSB-ului, urmand ca dupa meciul din seara asta sa evaluati optiunile. In cazul unui meci bun facut de romani, cota va scadea considerabil, avand posibilitatea astfel sa vindeti ulterior cota pe un exchange. Asta bineinteles in cazul in care nu doriti sa tineti pariul pana la final.

Meciul tur va avea loc joi 22 August 2019, incepand cu ora 21.30 si se va desfasura la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Single: În așteptare
Liga Europa
20:00/29 aug
FCSB - Vitoria Guimaraes
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii