Euro 2020 Calificări | Pronostic Malta România

21:45, 10 iun 2019

Malta și România se întâlnesc în această seară, de la ora 21.45, în preliminariile campionatului european de fotbal, EURO 2020. Meciul este unul de importanță maximă pentru reprezentativa noastră, deoarece în cazul unei victorii a Spaniei împotriva Suediei putem ajunge la egalitate de puncte cu Suedia și să ne menținem șansele de calificare la EURO 2020.

Nedorind să existe surprize, selecționerul Cosmin Contra a declarat că tratează foarte serios meciul cu Malta. Ianis Hagi va fi titular, alături de Alexandru Maxim și Tudor Băluță. Răzvan Marin, accidentat în partida de vineri cu Norvegia are șanse mari să fie și el titular în meciul cu Malta.

Față de meciul cu Norvegia, din lotul pregătit de Cosmin Contra lipsesc Romario Benzar și Dragoș Grigore. Benzar a revenit acasă din cauza unui deces în familie iar Dragoș Grigore este suspendat după ce a primit al treilea cartonaș galben.

Meciul Malta – România va fi arbitrată de o brigadă de arbitri din Olanda, arbitru central Dennis Higler, asistenți Joost van Zuilen şi Davie Goossens. Rezervă va fi Bas Nijhuis.

Malta – România este transmis live de postul de televiziune PRO TV, cu începere de la ora 21.45

Pronostic Malta – România

România are nevoie de victorie dar are nevoie și de goluri, având în acest moment de un golaveraj de +2 goluri. Nu există ocazie mai bună de a face golaveraj, de aceea pronosticul meu pentru Malta – România este că se vor marca peste 2,5 goluri în meci.

Se vor marca peste 2,5 goluri în meci (3+) @ 1.81

Single: Câștigat
21:45/10 iun
Malta - România
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0