Barcelona – Manchester United. Pont Liga Campionilor

22:00, 16 apr 2019

Liga Campionilor. Sferturi de finală. Meciul retur. În tur 1:0 pentru Barcelona

Manchester va avea o viață foarte grea la Barcelona. După ce au deschis scorul în tur, Barcelona a încercat să păstreze avantajul, mizând pe retur, iar Manchester a rămas doar cu un singur gol marcat pe Old Trafford în această ediție de Liga Campionilor.

Barcelona prezintă o forță extraordinară pe Camp Nou. Marchează în fiecare meci pe acest stadion mai bine de un an și două luni. Au o serie fără înfrângeri în Liga Campionilor de 30 de meciuri pe stadionul propriu. În meciul din campionat cu Huesca doar Ter Stegen a început titular la fel ca și în meciul tur cu Manchester. În comparație cu englezii, Barcelona și-a permis să-și menajeze toți jucătorii de bază. Echipa nu se teme de un adversar defensiv, mai ales că United nu sunt un model ce ține de o apărare agresivă. Cu greu îmi imaginez că Barcelona poate rata calificarea.

Manchester United a pierdut ultimele 3 meciuri jucate în deplasare. Presiunea și accidentările și-au spus cuvântul. Totuși, în Liga Campionilor rezultatele au venit anume în meciurile din deplasare. Victoriile de la Torino și Paris au jucat un rol esențial în accederea în sferturi. Însă ambele aceste rezultate au fost dobândite cu mult noroc, care nu poate ține veșnic. Evident că și în acest meci Manchester va juca fără minge, mizând pe contraatacuri sau pe faze fixe.

Dacă nu doresc să repete soarta lui PSG, Barcelona trebuie să joace agresiv începând din primele secunde ale meciului. În așa condiții, Manchester vor avea șanse minime de a reveni în lupta pentru calificare.

Single: Câștigat
22:00/16 apr
Barcelona - Manchester United
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0