Barcelona – Liverpool. Pont Liga Campionilor

22:00, 01 mai 2019

Liga Campionilor. Semifinală. Meciul tur

Duel care ar merita să fie jucat în finală. Aceste echipe demonstrează rezultate incredibile. Păcat că cineva va rata finala.

Barcelona în frunte cu Messi este o mașinărie de victorii. Câte probleme n-ar avea în linia defensivă, Barcelona rămâne una dintre cele mai pragmatice echipe. Aceștia au primit doar un gol în ultimele 7 meciuri. De forța pe care o prezintă Barcelona pe Camp Nou nici nu mai reamintesc. Echipa se află într-o stare de spirit exclentă, după ce au obținut în weekend trofeul din La Liga – primul campionat cu Messi în calitate de capitan. Totul merge perfect. Liverpool va avea o viață extrem de grea pe Camp Nou.

Liverpool are o serie din 10 victorii consecutive. Echipa în continuare așteaptă un pas greșit al celor de la Man City, pentru a avea șanse la titlu. Cine ar fi crezut anul trecut că Liverpool va deveni echipa cu cea mai bună apărare din campionatele top5. După ce am văzut acele 3 înfrângeri din faza grupelor și un început dezastruos din Porto, îmi vine greu să cred că Liverpool va ataca mult în această deplasare. Până la golul marcat de Mane, Porto conduceau la ocazii cu 13:0 și doar norocul a făcut ca Liverpool să nu primească gol rapid. Ce ține de meciul din Munchen, consider că Bayern au pierdut acel meci mai mult decât Liverpool a câștigat. Barcelona este mai puternică decât Bayern și mai experimentată decât Porto.

Suntem obișnuiți să spunem că Liverpool au un atac de invidiat cu Salah, Mane și Firmino. Dar de această dată Messi, Suarez și Dembele sau Coutinho reprezintă un atac și mai puternic. Există o probabilitate ca fundașii să facă greșeli care vor hotărî soarta meciului, dar în condiții normale Barcelona sunt mai tari și vor fi mai aproape de victorie în partida tur.

Single: Câștigat
22:00/1 mai
Barcelona - Liverpool
Aceast pariu va fi câştigător?
Au votat 0 utilizatori
Va trece 50%
Nu va trece 50%
Va trece
Nu va trece
Nu ești de acord cu expertul?
Oferă pronosticul său
Ați găsit o eroare?Înștiințați-ne
Comentarii 0