Termeni și condiții

Loto
Termenii și condițiile bookmaker-ratings.ro (Bookmaker Ratings), care reglementează responsabilitatea proprietarilor și utilizatorilor acestui site. Aceștti termeni și condiții determină modul în care poate fi folosit conținutul site-ului web. Acestea includ, dar nu se limitează la știri, sfaturi, articole, ilustrații, fotografii și alte texte și conținuturi grafice, indentitate corporativă, logo-ul, alte componente ale mărcii Bookmaker Ratings, precum și alte proprietăți intelectuale ale bookmaker-ratings.ro
  • Drepturile asupra acestui site web și conținutul acestuia aparțin Bookmaker Ratings. Copyright © 2017 Bookmaker Ratings România. Toate drepturile rezervate
  • Acest site web conține materiale care sunt deținute de noi sau deținem o licență pentru ele. Aceste materiale, inclusiv design-ul, aspectul, logo-ul, rating-urile, textele, articolele și orice alte informații afișate pe site-ul web (denumite în continuare ca – materiale ale Bookmaker Ratings România). Reproducerea sau distribuirea parțială sau integrală a materialelor Bookmaker Ratings România este permisă doar cu acordul notru scris și numai cu un kyperlink activ către site-ul nostru.
  • Orice utilizare/folosire neautorizată sau copiere a materialelor Bookmaker Ratings România poate încălca marca înregistrată, drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate și poate avea drept acțiuni despăgubiri sau urmărirea penală conform legilor.
  • Acest site web conține link-uri externe către alte site-uri web. Aceste link-uri sunt în beneficiul utilizatorilor și oferă informații suplimentare. Prezența unui link către un site nu înseamnă că recomandăm respectivul site web de care acel link este legat. Nu suntem responsabili pentru conținutul general al acestor site-uri web.
  • Pe acest site web puteți da click pe link-uri către alte site-uri web, site-uri care nu sunt sub control-ul Bookmaker Ratings România. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Dacă oferim link-uri, acest lucru nu înseamnă neapărat că împărtășim sau susținem opiniile exprimat pe aceste site-uri web.
  • Bookmaker Ratings nu oferă jocuri care implică bani reali (bani de tip fiat) sau bani virtuali, nu acceptă plata pariurilor și a altor taxe asociate cu jocurile de noroc, casele de pariuri sau totalizatori. Materialele publicate pe site-ul Bookmaker Ratings au doar scop informativ și nu răspundem pentru acuratețea, corectitudinea acestora.
  • Responsabilitatea utilizării materialelor Bookmaker Ratings se face în întregime de către vizitatori. Vizitatorii site-ului web sunt obligați să afle personal dacă produsele, serviciile sau informațiile oferite pe acest website răspund nevoilor și cerințelor acestora.
  • Nu suntem responsabili pentru informațiile parțiale, acuratețea, fiabilitatea, legalitatea sau disponibilitatea informațiilor generate de către utilizatorii noștri și / sau ale bloggerilor, comentariilor, blogurilor, reclamțiilor sau al altor informații afișate pe acest site. Responsabilitatea pentru credibilitatea informațiilor menționate în acest paragraf revine în întregime vizitatorilor site-ului web.
  • În nici un caz nu vom fi răspunzători pentru orice daune rezultate din pierderi de date sau profituri legate de utilizarea acestui site web.
  • Facem toate eforturile pentru a ne asigura că acest site web a fost disponibil și a funcționat în permanență. Cu toate acestea, BR nu este responsabil în cazul în care site-ul nu este disponibil din motive tehnice care nu țin de controlul nostru,
Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.