Rezultate extragere loteria bonurilor fiscale Martie 2019

Sasha Uritu

Loteria bonurilor fiscale este cea mai simplă loterie inventată vreodată. Deși nu prea multă lume apreciază această loterie, șansele de a câștiga la Loteria Anaf sunt destul de mari, în plus nu costă nimic.

Vezi aici rezultatele extragerii loteriei bonurilor fiscale din 18 August 2019

Pentru a participa la loterie, tot ce ai nevoie este să ceri bonul fiscal și să-l păstrezi. Le strângi undeva într-un sertar și odată pe lună, când are loc extragerea, verifici dacă ai câștigat. Simplu nu?

Rezultate loteria bonurilor fiscale ANAF Martie 2019

La extragerea care a avut loc duminică 17 Martie 2019 a fost desemnat bonul cu valoare de 147 de Lei, bon fiscal emis în 28 Februarie 2019. Dacă deții un astfel de bon, în valoare de 147 de lei, emis pe 28 Februarie, ai făcut primul pas spre a încasa o parte din cei 1 milion de lei puși la bătaie de ANAF.

Cum poți intra în posesia premiului în cazul în care deții un bon fiscal valabil?
În primul rând va trebui să mergi la cea mai apropiată administrație fiscală ANAF (în maxim 30 de zile de la data extragerii), să depui o cerere de revendicare împreună cu bonul fiscal câștigător. În cazul în care există mai mult de 100 de cereri de revendicare a premiului, ANAF va organiza o a doua extragere în care se vor acorda un maxim de 100 de premii. Asta înseamnă că fiecare dintre cei 100 de câștigători va primi un premiu maxim în valoare totală de 10.000 de Lei.

Loteria bonurilor fiscale este organizată în fiecare lună, iar procedeul de extragere a numerelor se efectuează după următoarea schemă:

  • Se extrage mai întâi un număr din intervalul 1 – 999, reprezentând valoarea finală a bonului, ce include şi TVA-ul (taxa pe valoarea adăugată). Numărul reprezintă defapt valoarea cumpărăturii, a prețului final plătit de tine. Numărul se stabilește în urma extragerii succesive a 3 serii de cifre care au valori cuprinse între 0 și 9.
  • Următorul pas este extragerea numărului care reprezintă ziua extragerii bonului fiscal.

Următoarea extragere ANAF va avea loc duminică 21 aprilie 2019. Nu uitați să păstrați toate bonurile fiscale primite în luna Martie! Mult succes!

Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.