Regulament de Protecție a Datelor cu Caracter Personal

Sasha Uritu

Pe tot teritoriul Uniunii Europene, din 25 mai a intrat în vigoare un nou Regulament de Protecție a Datelor cu Caracter Personal.

Comunitatea noastră urmează cu strictețe acest regulament și ținem să vă aducem la cunoștință ultimele modificări efectuate în acest regulament.

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt colectate doar cu acordul dumneavoastră. Informațiile personale sunt păstrate în baza de date internă, fiind securizate tehnologic și organizatoric. Operăm doar cu datele transmise de dumneavoastră în mod conștientizat și nu le transmitem niciunei dintre alte părți posibile.

În cazul modificărilor termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului, vă vom anunța în prealabil.

Ținem să vă aducem la cunoștință drepturile dumneavoastră cu privire la datele personale. În urma verificării identității dumneavoastră, aveți dreptul să cereți o ștergere a tuturor datelor dumneavoastră. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor cu caracter perosnal, în cazul când o considerați abuzivă. Sunteți în drept să fiți informat despre procesarea datelor dumneavoastră personale. La necesitate, aveți dreptul să rectificați datele. În cazul unor presupuse nereguli, aveți dreptul să sesizați autoritatea de control (ANSPDCP).

Cu respect,

Echipa Bookmaker-Ratings.

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.

Înregistrare
Înregistrare
Intrare
Ați uitat parola