Parlamentul Italiei a aprobat legea privind interzicerea publicității jocurilor de noroc

Sasha Uritu
În Italia, publicitatea caselor de pariuri a fost anunțată, în mod final, în afara legii. Parlamentul țării a adoptat proiectul de lege care prevede interzicerea totală a publicității caselor de pariuri și sponsorizarea de către jocurile de noroc, indiferent de modul de organizare.

Parlamentul a acceptat propunerea Consiliului de Miniștri de a interzice publicitatea jocurilor de noroc cu 155 de voturi pro și 125 contra.

De acum încolo va fi interzis de făcut publicitate jocurilor de noroc și serviciilor acestora fie prin intermediul internetului, radioului sau televiziunii. Sponsorizarea sportivă de către casele de pariuri la fel a fost interzisă, însă loteria națională de stat a fost scutită de această interdicție.

Interdicția va intra în vigoare începând cu 1 ianuarie 2019. Companiile care au încheiate contracte curente, inclusiv care depășesc acest termen limită, vor putea activa doar până la 30 iunie 2019.

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.