Vineri va fi prezentat noul antrenor al FCSB

Sasha Uritu

Conform ultimelor stiri, noul antrenor al celor de la FCSB va fi anuntat vineri, cei din staff-ul echipei ros-albastre nedorind sa dea prea multe informatii presei. Noul director sportiv, Narcis Raducan a declarat jurnalistilor ca viitorul antrenor al FCSB este un roman.

Dupa refuzul mai multor antrenori, Gigi Becali a hotarat sa nu mai vorbeasca public despre echipa si sa-l lase pe Narcis Raducan sa se ocupe de aceste detalii. Desi noul antrenor nu va fi prezentat astazi, suntem siguri ca acesta a avut un cuvant de spus in alcatuirea echipei.

Va reamintim ca in aceasta seara, de la ora 21.30 se va desfasura prima mansa a ultimei runde de calificari pentru grupele Europa League. FCSB va intilni la Giurgiu echipa portugheza Vitoria Guimaraes, intr-un meci dificil pentru echipa noastra.

Echipa bookmaker ratings ofera tuturor vizitatorilor site-ul sau ponturi gratis pentru cele mai populare meciuri din Europa League. Vezi aici pontul gratuit pentru meciul FCSB vs Vitoria Guimaraes.

Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.