Totalurile făcute în baza ponturilor oferite de experții noștri pe parcursul CM-2018 și Wimbledon

Sasha Uritu
Campionatul Mondial 2018 din Rusia a luat sfârșit. A fost un campionat destul de greu din punct de vedere al pariurilor. Mai jos am făcut un rezumat al ponturilor experților Bookmaker-Ratings România, oferite pe parcursul Campionatului Mondial.

Cel mai mare număr de ponturi au venit de la Konstantin Genich. Konstantin a fost și cel mai de succes parior la Campionatul Mondial 2018. În total, pe parcursul campionatului, Konstantin a plasat 62 de mize, dintre care 33 au fost câștigătoare, 26 au pierdut și încă 3 au fost rambursate. În mediu, a avut 13% profit din fiecare miză, ceea ce este un rezultat foarte bun pe distanță. Cea mai mare cotă câștigătoare a fost de 3,20, plasată pe remiza din spectaculosul meci dintre Portugalia și Spania din faza grupelor. Konstantin a oferit un pont interesant înainte de faza semifinalelor, mizând pe faptul că Belgia va ocupa locul 3 (cota 2,80) și Franța va lua trofeul (cota 3,00). A avut un pic noroc aici, deoarece intuia că Franța va juca finala contra Angliei. În locul Angliei, în finală a ajuns Croația, însă acest fapt nu a influențat ambele mize făcute pe locurile care vor ocupa Franța și Belgia. La general, Campionatul Mondial s-a petrecut cu succes pentru Konstantin, din punct de vedere al pariurilor.

Eu am plasat 54 de mize, dintre care 20 au fost câștigătoare. Am terminat campionatul în minus, dar am jucat pe cote destul de ridicate și am avut destule meciuri care puteau înclina balanța spre plus. De exemplu în meciul Portugalia – Maroc am mizat pe minim 2 goluri marcate de Ronaldo, însă după ce a deschis scorul în minutul 4, Ronaldo nu a mai reușit să înscrie. La fel și Diego Costa a marcat doar un gol în meciul Spania-Iran, pe când eu am mizat că bagă peste 1.5. Îmi pare rău că Senegal a părăsit competiția doar după criteriul fair-play, nereușind să învingă Columbia în meciul decisiv, cu toate că au fost cu un cap mai sus, iar cei care au pariat pe victoria lui Senegal – au ratat, dar au fost foarte aproape să prindă cota de 4,70. În schimb, am intuit foarte bine campioana mondială, chiar înainte de startul turneului. Am mizat pe Franța cu o cotă de 8,00, aceasta fiind cea mai mare cotă câștigătoare la Campionatul Mondial de pe Bookmaker Ratings România.

Lisa Semenova a mizat de 4 ori la acest Campionat Mondial. Două mize au avut succes și două nu. Cine ar fi crezut că Columbia va primi cartonaș roșu și penalty în poarta sa chiar în minutul 3 al meciului Columbia-Japonia, iar pontul lui Lisa pe victoria Columbiei și peste 2.5 goluri în meci va eșua. În schimb, Lisa a intuit foarte bine faptul că Rusia va marca peste 1.5 goluri în poarta Egiptului, această miză fiind cotată cu 2,38, iar Rusia marcând tocmai de 5 ori.

Nikita Kovalchuk a mizat doar de 10 ori. A câștigat doar în 3 cazuri, dintre care a intuit foarte bine că Argentina nu va învinge Islanda, pentru o cotă de 3,50. Din păcate nu i-a fost de ajuns pentru a termina campionatul cu profit.

Yegor Titov a avut cel mai mare ghinion la pariurile pe Campiuonatul Mondial. A câștigat de 12 ori, însă a pierdut de 35. O miză a fost rambursată. Yegor mizează pe cote destul de mari, de aceea are nevoie de mai puține mize câștigătoare. Chiar și așa, faza grupelor nu i-a adus profit, în schimb meciurile din play-off au fost intuite mult mai bine, Yegor fiind în plus la aceste meciuri. Cea mai mare cotă câștigătoare a fost de 3,85 și a fost mizată pe victoria lui Iran în fața Marocului. La general, Campionatul Mondial nu i-a adus succes lui Yegor. A avut parte de un șir de mize care au fost pierdute în minutul 90+, iar cotele pentru aceste mize începeau cu 2,95.

Chiar dacă a mizat doar o dată la acest Campionat Mondial, Anatoliy Byshovets a dat lovitura de grație, intuind perfect remiza din meciul Argentina – Islanda. Acest pariu a avut cota de 5,10 și aceasta ar însemna un profit de 410% pentru Anatoliy 🙂

În timpul Campionatului Mondial la fotbal, a avut loc și turneul de Mare Șlem de la Wimbledon – un eveniment foarte important din lumea tenisului. Expertul nostru, Anna Chakvetadze a fost foarte inspirată la ponturile pentru Wimbledon și a reușit un rezultat foarte bun de 30 de mize câștigate și 19 pierdute. În mediu, Anna a pariat cu cota de 1,90, iar profitul a constituit 16% per miză. Cea mai mare cotă (2,75) a fost jucată chiar în finala feminină dintre Angelique Kerber și Serena Williams. Anna a mizat pe victoria lui Kerber, aceasta învingând-o pe Serena Williams cu 6:3, 6:3.

Acestea ar fi totalurile făcute în baza ponturilor oferite de experții noștri pe perioada Campionatului Mondial 2018 din Rusia și Wimbledon 2018. Vă invităm să rămâneți în continuare alături de noi și să profitați de cele mai calitative ponturi și știri din lumea pariurilor sportive.

Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.