Jucatorul de tenis Horia Tecau, a castigat turneul de dublu de la Basel

Sasha Uritu

Victorie mare pentru perechea formata din jucatorii de tenis Horia Tecau si Jean-Julien Rojer! Cei doi au reusit sa castige finala probei de dublu din cadrul turneului de tenis ATP Basel, turneu dotat cu premii totale in valoare de 2 milioane de euro.

Tecau si Roger au invins perechea formata din americanii Reilly Opelka si Taylor Fritz in doar 69 de minute si vor primi pentru castigarea turneului un cec in valoare de 135.160 euro si 500 de puncte ATP. Cu aceasta victorie, Tecau si Roger s-au calificat la turneul campionilor, Nitto ATP Finals.

1. Juan Sebastian Cabal / Robert Farah 8210 puncte
2. Lukasz Kubot / Marcelo Melo 4565 puncte
3. Raven Klaasen / Michael Venus 3640 puncte
4. Kevin Krawiets / Andreas Mies 3625 puncte
5. Horia Tecau / Jean-Julien Rojer 3585 puncte

Ultimele trei perechi calificate la turneul campionilor se vor afla dupa ultimul turneu masters din 2019, Rolex ATP Paris Masters.

In finala de simplu, Roger Federer a reusit sa-si adjudece cel de-al zecelea titlu de campion la ATP Basel, castigand impotriva australianului Alex de Minaur, scor 6:2, 6:2.

Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.