Israeli Poker Championship Mamaia 17-23 Iunie 2019

Profilul a fost șters

Peste numai câteva zile începe unul din cele mai tari festivaluri de poker live din România. Este vorba de celebrul Israeli Poker Championship, serie de turnee organizate de IPC Poker Tour și Poker Fest România.

Deși nu am scăpat complet de ploi, acestea făcându-și resimțită prezența în toată țara, avem totuși parte de multe zile însorite. Putem spune chiar că, Israeli Poker Championship dă startul sezonului estival.

IPC Mamaia 2019 este unul din festivalurile de poker pe care nu trebuie să le ratați. Buyin-urile decente pentru majoritatea jucătorilor de poker live, calificările prin sateliții online organizați pe Netbet Poker dar și participarea numeroasă a jucătorilor de origine israeliană va atrage cu siguranță o mulțime de jucători de texas holdem poker dornici să plece de la Mamaia “cu valiza plină de cașcaval”.

Suntem siguri că știți deja multe despre acest turneu, astfel că nu voi mai înșirui detalii despre turneele care vor avea loc în cadrul festivalului, ținând doar să vă amintesc că ultimul satelit online de calificare la main event se va desfășura pe 16 iunie 2019 de la ora 21.00. Buyin-ul la acest ultim satelit va fi de 70€, fiind acordate 4 tichete de acces la main event și un pachet în valoare de 1200€. Turneul satelit îl puteți găsi pe site-ul de poker online, Net Bet Poker.

Pachetul include 6 nopți cazare la hotelul Bavaria Blu Mamaia (17-23 iunie 2019). Cazarea se face în garsoniere cu vedere la mare, micul dejun și prânzul sunt incluse iar accesul la parcare se va face în limita locurilor disponibile.

Israeli Poker Championship va continua seria de turnee de pe litoralul mării negre cu turneul Varna Poker Festival, serie de turnee ce va avea loc în perioada 21-25 Iunie 2019 la Varna, în Bulgaria.

Comentarii 0