Loteria bonurilor fiscale Octombrie 2019, extragerea din 20 Octombrie

Loto

Loteria bonurilor fiscale va primi un boost de popularitate după modificarea legislativă care a avut loc zilele acestea în senat. Astfel, extragerea bonurilor fiscale din cadrul loteriei ANAF va fi efectuată atât pentru bonurile fiscale cu valoare mică, cât și pentru cele cu valoare mai mare, de peste 100 de lei.

A trebuit să treacă ceva timp până ce au înțeles și cei de la conducere că legea numerelor mari nu poate fi schimbată, și atâta timp cât avem extrageri din intervalul 1-999, bonurile cu valoare mică vor ieși câștigătoare conform acestei legi.

Duminică 20 Octombrie 2019 va avea loc o nouă extragere a loteriei bonurilor fiscale, în așteptarea publicării modificărilor legislative în monitorul oficial, cel mai probabil că aceasta se va desfășura după vechiul format.

Rezultate extragerea bonurilor Fiscale Octombrie 2019

Extragerea Anaf pentru bonurile fiscale din Septembrie 2019 va avea loc duminică 20 Octombrie 2019, urmând ca rezultatele să fie disponibile cel mai probabil începând de luni. Vom actualiza această pagină imediat ce vom afla rezultatele.

Pentru a participa la extragere, trebuie să dețineți bonuri fiscale valide, emise în perioada 1-30 Septembrie 2019, bonuri emise de către un aparat de marcat fiscal valid. Pot exista maxim 100 de câștigători iar în cazul în care în perioada de revendicare a premiilor se depun mai mult de 100 de cereri, loteria română împreună cu ANAF vor organiza o a doua extragere în care vor desemna câștigătoare 100 de câștigători care vor primi fiecare un premiu în valoare de 10.000 de Lei.

Tot duminică va avea loc și extragerea loteiei română, extragere la care avem două jackpoturi de excepție. La loto 6 din 49 avem un report la categoria 1 de 2,3 milioane de euro, în timp ce la joker avem 3,7 milioane de euro.

Vă reamintim că loteria română deține monopol de stat în ce privește biletele loto și lozurile răzuibile. Jucătorii pot însă paria prin intermediul caselor de pariuri online pe rezultatele extragerilor, inclusiv a marilor loterii europene, euromillions și super ena loto.

În orice caz, începând de luna viitoare românii vor avea o nouă loterie, o loterie gratuită, la care tot ce trebuie spă faci este să ceri bonul fiscal pentru cumpărăturile efectuate. Dacă nici acum nu participați la extragerile ANAF nu mai aveți nici o scuză. Și dacă nu vă interesează banii, vă dau un singur sfat: Păstrați bonurile fiscale și în cazul în care câștigați, donați toată suma unor familii sau copii care chiar au nevoie de acești bani. Mult noroc la loteria bonurilor !

Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.