Loteria bonurilor fiscale August 2019, extragerea din 18 August

Sasha Uritu

Loteria bonurilor fiscale este una din cele mai asteptate extrageri loto din Romania. Acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca pentru a participa la aceasta loterie nu trebuie sa faceti nimic, sau aproape nimic. Singura cerinta a celor de la ANAF este sa cereti bonurile fiscale de la comercianti (in special in locurile unde acestia evita sa le ofere) si sa le pastrati.

Desi de la infiintarea loteriei bonurilor fiscale nu s-a schimbat mare lucru, iar valoarea bonurilor castigatoare dezamageste aproape de fiecare data, fiind extrase numai bonuri valorice cu valoare mare, inca se gasesc destui romani dornici sa participe la aceasta loterie gratuita.

Rezultate extragere loteria bonurilor fiscale August 2019

Extragerea loteriei ANAF pentru bonurile fiscale aferente lunii Iulie 2019 va avea loc duminica, 18 August 2019. Pentru a participa la extragere trebuie sa puneti deoparte toate bonurile fiscale pe care le-ati primit in perioada 1-31 Iulie 2019.

Revendicarea premiilor se va putea face in perioada 19 august – 17 septembrie 2019, iar in cazul in care vor exista mai mult
de 100 de solicitanti, ANAF impreuna cu loteria romana va organiza o a doua extragere pentru desemnarea castigatorilor. Conform regulamentului, pot exista maxim 100 de castigatori, acesta impartind un premiu fix in valoare de 1 milion de lei.

La extragere participa doar bonurile cu o valoare cuprinsa intre 1 si 999 de lei. Cum scriam mai sus, din pacate majoritatea extragerilor au desemnat castigatoare bonuri cu o valoare mare, de cateva sute de lei. Majoritatea celor care pastreaza bonuri, detin bonuri cu valoare mica, de cativa lei pana la maxim 100-200 de lei.

De altfel, scopul loteriei a fost acela de a diminua evaziunea fiscala, in special in randul micilor comercianti, covrigarii, boutiq-uri, forarii..etc. Faptul ca se extrag numai bonuri cu valoare mare, a denaturat scopul acestei loterii. Foarte multe persoane din cele care pana acum strangeau aceste bonuri nu le mai pastreaza, preferand sa le arunce.

La extragerea organizata in data de 18 August 2019 s-a extras bonul fiscal emis in 7 Iulie 2019, fiind declarate castigatoare bonurile cu o valoare de 841 lei

Comentarii
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.