În Belarus au fost legalizate cazinourile online

Sasha Uritu
Președintele din Belorus a semnat un decret privind „Îmbunătățirea reglementării activității jocurilor de noroc”, datorită căruia a fost legalizată piața cazinourilor online.

Cazinourile online vor putea activa legal în Belarus în baza licenței și a unui depozit de garanție plasat pe un cont special. Acest depozit va fi folosit pentru asigurarea plăților în cazul câștigurilor și achitarea plăților în buget în cazul insovabilității financiare a organizatorului jocurilor de noroc, se declară în serviciul de presă al președintelui Belarusului.

Serviciul fiscal va avea posibilitatea de acces de la distanță la cazinourile online și dreptul de a controla cifrele de afaceri.

În plus, a fost ridicată vârsta minimă pentru vizitarea localurilor cu jocuri de noroc, inclusiv și cele online. Acum se va permite de jucat în jocurile de noroc persoanelor cu vârsta minimă de 21 de ani, ci nu 18 ani precum a fost până acum.

La fel a fost interzisă transmiterea mijloacelor bănești de către vizitatorii localurilor cu jocuri de noroc altor persoane, pentru scopul de a participa în aceste jocuri. Organizatorii sunt obligați să instaleze sisteme de supraveghere video în localurile unde se desfășoarea activitatea jocurilor de noroc și să fixeze toți vizitatorii, inclusiv câștigurile acestora.

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.