Golul lui Eden Hazard le-a adus belgienilor televizoare gratuite

Sasha Uritu
Compania belgiană de realizare a tehnicii de uz casnic și electronice Krefel a inițiat în mai o promoție, în cadrul căreia promitea clienților săi restituirea banilor cheltuiți pe procurarea televizoarelor, în cazul în care naționala Belgiei va marca peste 15 goluri la Campionatul Mondial. „Diavolii roșii” au reușit să marcheze 16 goluri și magazinul a confirmat că a început să efectueze plățile miilor de clienți.

Potrivit condițiilor promoției, televizorul cumpărat trebuia să aibă minim 55 de inch, iar în cazul în care Belgia marca minim 16 goluri la CM-2018, banii pentru procurarea acestuia urmau să fie restituiți în deplină măsură.

Înainte de startul Campionatului Mondial, Krefel și-a asigurat riscurile în compania britanică Lloyd’s of London. Compania engleză de asigurări a analizat riscurile și a acceptat acordul pentru un procent destul de scăzut. Trebuie de menționat că mai mult de 15 goluri la Campionatele Mondiale din istoria contemporană s-au marcat doar o dată. La CM-2014 naționala Germaniei a marcat 18 goluri, dintre care 7 în semifinala contra Braziliei.

Până la meciul pentru locul 3, Belgia avea 14 goluri la activ. Interesant faptul că anume contra selecționatei Angliei urma să fie marcat golul, care obliga să plătească compania engleză de asigurări. Naționala Belgiei a învins cu scorul de 2:0, iar golul cu numărul 16 a fost marcat de Eden Hazard.

Atacantul naționalei Belgiei Dries Mertens, a recunoscut după meciul contra Japoniei că printre suporterii care au procurat televizoare, se numără prietenii și membrii familiei a fotbaliștilor.

„Am reușit! „Diavolii” noștri au marcat peste 15 goluri la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Aceasta înseamnă că noi inițiem restituirea plăților miilor de clienți, care au procurat televizoare” – s-a declarat în Twitter-ul oficial al companiei Krefel.

În cadrul promoției au fost vândute mii de televizoare, în sumă totală de peste $117 mln.

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.