Facem pariurile mai sigure

17 851 253 $ Restituit
jucătorilor
48401 Plângeri
prelucrate
352255 Feedback-uri
în recenzii
2471843 Vizitatori
pe lună
6 Companii
în rating
Cine suntem noi exact?
Suntem, cel mai probabil, cei mai buni când vine vorba despre a face recenzii și comparație cu privire la site-urile de pariuri. Furnizând recenzii aprofundate, rating-uri, știri, ponturi, pariuri gratuite și multe altele, suntem cel mai bun prieten al pariorilor din 2011.

Ce facem noi, concret?

Noi:

acționăm ca un intermediar între pariori și agențiile de pariuri, rezolvăm orice conflict care poate apărea. Din 2011 am returnat pariorilor peste 17 milioane de dolari SUA. Suntem adepți ai transparenței totale când ne confruntăm cu plângerile jucătorilor, motiv pentru care aceste operațiuni sunt documentate pe domeniul public.

producem și actualizăm în mod constant setul propriu de rating-uri unice, ceea ce le oferă pariorilor o înțelegere clară a calității tuturor caselor de pariuri din lume. Bazându-ne pe o varietate de aptitudini, clasăm, casele de pariuri în funcție de o serie de reguli care sunt publicate și disponibile pe site tuturor utilizatorilor.

avem propria Wiki-encyclopedie, care este plină cu articole scrise de experți, care furnizează pariorilor care vor să învețe mai mult toate informațiile necesare dintr-o gamă largă de subiecte cu privire la pariurile sportive.

furnizăm o prezentare generală a tuturor caselor de pariuri din lume, înclusiv recenzii detaliate a fiecăreia dintre ele. Acest lucru îi ajută pe pariori să compară și să decidă care agenție li se potrivește cel mai bine. De asemenea, vom afișa dacă o anumită casă de pariuri este subiectul unei plângeri. Pentru ca agențiile de pariuri să poată urca în clasamentul nostru, nu trebuie să existe nicio plângere actuală împotriva lor. Istoricul oricăror modificări în rating este publicat pe site și poate fi vizualizat cu ușurință de toți utilizatorii.

oferim o echipă impresionantă de jurnaliști cunoscuți, experți în pariuri sportive și tipsteri care furnizează constant sfaturi asupra pariurilor pentru o varietate de evenimente sportive care se vor desfășura, toate acestea pentru a-i ajuta pe jucători să parieze corect.

Feedback-urile utilizatorilor 0
Ultimele noutăți
Noi Populare
Grilă Listă
Vineri va fi prezentat noul antrenor al FCSB
Știri website
Vineri va fi prezentat noul antrenor al FCSB

Conform ultimelor stiri, noul antrenor al celor de la FCSB va fi anuntat vineri, cei din staff-ul echipei ros-albastre nedorind sa dea prea multe informatii presei. Noul director sportiv, Narcis Raducan a declarat jurnalistilor ca viitorul antrenor al FCSB este un roman. Dupa refuzul mai multor antrenori, Gigi Becali a hotarat sa nu mai vorbeasca public despre echipa si sa-l lase pe Narcis Raducan sa se ocupe de aceste detalii. Desi noul antrenor nu va fi prezentat astazi, suntem siguri ca acesta a avut un cuvant de spus in alcatuirea echipei. Va reamintim ca in aceasta seara, de la ora…

Totalurile făcute în baza ponturilor oferite de experții noștri pe parcursul CM-2018 și Wimbledon
Știri website
Totalurile făcute în baza ponturilor oferite de experții noștri pe parcursul CM-2018 și Wimbledon

Cel mai mare număr de ponturi au venit de la Konstantin Genich. Konstantin a fost și cel mai de succes parior la Campionatul Mondial 2018. În total, pe parcursul campionatului, Konstantin a plasat 62 de mize, dintre care 33 au fost câștigătoare, 26 au pierdut și încă 3 au fost rambursate. În mediu, a avut 13% profit din fiecare miză, ceea ce este un rezultat foarte bun pe distanță. Cea mai mare cotă câștigătoare a fost de 3,20, plasată pe remiza din spectaculosul meci dintre Portugalia și Spania din faza grupelor. Konstantin a oferit un pont interesant înainte de faza…

Contact

Dacă aveți un conflict cu o agenție de pariuri, vă rugăm să completați formularul de plângere. Ulterior, noi vom contacta casa de pariuri direct pentru a rezolva problema dumneavoastră.

Partnership and advertising:
[email protected]