Asistenta

FAQ
Înregistrare în casele de pariuri
Este permisă înregistrarea și parierea în case de pariuri diferite?
Desigur. Puteți juca în toate casele de pariuri recomandate de noi, nu există nici o restricție. Vă recomandăm să jucați numai în acele agenții care sunt notate cu ”5” și ”4” în ratingul nostru: https://bookmaker-ratings.ro/case-de-pariuri/cele-mai-bune/
Agenția are versiunea în limba română a site-ului, dar ea lipsește în ratingul agențiilor în limba română. De ce?
În ratingul caselor de pariuri în limba română sunt incadrate numai agențiile care au o versiune în limba română a site-ului, precum și a serviciului asistență clienți.
Cum procedez dacă pentru comunicarea cu serviciul asistență clienți al caselor de pariuri e nevoie de cunoașterea limbii engleze, iar eu nu o cunosc?
Vă sfătuim, din start, să alegeți casa de pariuri cu versiune și asistență în limba română. Deoarece suntem obligați să listăm doar case de pariuri licențiate, toate casele de pariuri oferă în principiu suport în limba română. Totuși, acest suport, la anumite site-uri este limitat. Vă sfătuim să verificați programul departamentului de suport în limba română. Aici veți găsi lista tuturor caselor de pariuri licențiate: https://bookmaker-ratings.ro/case-de-pariuri/toate-casele-de-pariuri/
Cum aflăm daca agenția de pariuri permite deținerea unui cont în lei?
Detalii despre valutele acceptate de agențiile de pariuri, puteți găsi în recenzia agențiilor de pariuri recomandate de noi https://bookmaker-ratings.ro/case-de-pariuri/. La majoritatea caselor de pariuri veți avea contul în Lei, totuși unele case de pariuri vă pot lăsa să aveți cont și în altă valută, cum ar fi USD (dolari). De obicei la înregistrarea pe aceste site-uri veți avea sau nu opțiunea alegerii valutei contului dvs.
De ce casele de pariuri nu acceptă clienți din toate țarile?
În mare măsură aceasta depinde de legislația țării respective și dacă agenția de pariuri este interesată să-și desfășoare activitatea pe teritoriul acelei țări. De exemplu, în SUA, pariurile sportive online sunt interzise, de aceea casele de pariuri europene nu colaborează cu cetățenii americani. În România conform legii, o agenție de pariuri online care dorește să ofere servicii jucătorilor români este obligată să obțină licență de la ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). În cazul în care doriți să deschideți cont la o agenție de pariuri care nu deține licență trebuie să știți că acest lucru este illegal, și în funcție de gravitatea faptelor, puteți risca să vă alegeți chiar și cu dosar penal. Recomandarea noastră este să jucați doar la casele de pariuri licențiate!
Pot să depun bani la o casă de pariuri chiar dacă nu am făcut verificarea identității?
Conform legislației puteți deschide cont și puteți depune maxim 800 de Lei. Trebuie totuși să faceți verificarea în următoarele 30 de zile calendaristice altfel veți pierde banii din cont.
Am uitat parola contului meu. Mă pot înregistra din nou, fără să-mi fie blocat contul?
Casele de pariuri interzic înregistrarea multiplă. Majoritatatea agențiilor limitează sau blochează conturile cu o înregistrare multiplă și transferă suma în contul inițial. În orice caz, noi nu recomandăm înregistrarea multiplă - dacă ați uitat parola sau login-ul, contactați serviciul asistență clienți al agenției respective.
Transferuri bancare (carduri/conturi)
Ce carduri putem folosi pentru depunerea și retragerea banilor?
Pentru depunerea și retragerea banilor puteți utiliza cardul de debit Visa Classic. De asemenea, puteți folosi pentru depuneri și cardurile Mastercard, însă unele case de pariuri străine interzic retragerea banilor pe cardurile Mastercard. Precizăm că, spre deosebire de Visa Electron, cardurile Visa Classic sunt acceptate de toate agențiile de pariuri.
Pot fi utilizate cardurile Visa Electron pentru depunerea și retragerea banilor din casele de pariuri?
Acest lucru este posibil în funcție de casa de pariuri la care jucați și de unitatea bancară care a emis cardul respectiv. Noi vă recomandăm să utilizați Visa Classic, deoarece cardurile Visa Electron sunt destinate, în primul rând pentru a fi folosite la ATM-uri.
Transferul bancar se poate face instant?
Nu. Termenul de efectuare a transferului bancar este stabilit de bancă sau de angajații sistemului de plată respectiv. De obicei, tranzacția durează 3-5 zile lucrătoare.