10 greșeli ale jucătorilor începători la pariuri. Cum să le evitați și să nu pierdeți banii.

Sasha Uritu
Zilnic, în casele de pariuri se înregistrează jucători noi. Cineva dintre aceștia are deja experiență și dorește să încerce o platformă nouă, dar cineva doar își începe parcursul din lumea pariurilor sportive. Bookmaker-ratings vine cu recomandări care vor ajuta jucătorii noi să evite riscurile la început de drum.

 

 

Pot paria doar jucătorii care au atins majoratul
Dacă nu ați atins vârstă de 18 ani, așteptați ziua în care aceasta se va întâmpla și atunci veți putea paria liber și absolut legal.
Dacă s-a întâmplat să vă înregistrați deja, introducând o dată falsă a zilei de naștere, cu o probabilitate foarte ridicată – veți rămâne fără bani. Chiar dacă ați câștigat – nu veți reuși să treceți verificarea.

 

Modul de plată pe care îl folosiți, trebuie să corespundă în totalitate cu numele vostru
Așadar, dacă ați atins vârsta de 18 ani, sunteți eligibil de a paria la agențiile de pariuri sportive. În mod obligatoriu trebuie să analizați modurile de plată și de retragere a surselor bănești. Dacă încă nu aveți un cont creat într-un sistem de plăți cu care operează casa de pariuri, este obligatoriu să creați unul.
Nu încercați să introduceți banii cu ajutorul spre exemplu unui card emis pe numele altei persoane. Probabil că nu veți avea probleme la depunere, însă cu siguranță acestea vor apărea la retragere.
Există și riscul să vă întâlniți cu rugămințile prietenilor de a suplini conturile lor prin intermediul cardului vostru. În nici un caz să nu faceți această greșeală. Suplinirea a două conturi prin intermediul unui card va aduce la blocarea ambelor conturi și puțin probabil că veți reuși să le recuperati.

 

Nu oferiți dispozitivele voastre mobile prietenilor, cu scopul de a plasa pariuri
Practic toate casele de pariuri au softuri pentru dispozitive mobile, cu ajutorul cărora este comod de pariat direct din telefon. Dacă folosiți acest mod de a paria, fiți foarte atenți. Dacă prietenul va rugat să-i oferiți telefonul, pentru a intra în contul lui cu scopul de a plasa un pariu, ar fi cazul să-l refuzați respectuos. În caz contrar riscați să vă fie blocate ambele conturi.
Ieșirea din această situație ar fi doar plasarea pariului de pe propriul cont. Cu prietenul vă veți înțelege, iar câștigul potențial va fi în siguranță.

 

Uitați de gândul de a crea al doilea cont, fără permisiunea casei de pariuri

Destul de des jucătorii încearcă să înregistreze într-o casă de pariuri mai mult de un cont. Pot fi diferite cauze: uitarea parolei și pierderea accesului la poșta electronică și numărului de telefon; tentativa de a beneficia repetat de bonus; limitarea sumei maxime de pariuri; etc.
Rețineți: crearea unui cont nou la una și aceeași casă de pariuri se poate face doar cu permisiunea acesteia! Totodată, va fi nevoie să explicați clar pentru ce aveți nevoie de crearea unui nou cont. Probabil că veți fi supus unor proceduri de verificare, după ce vă va fi permis să înregistrați un cont nou. Posibil ca cererea voastră să nu fie acceptată. Depinde de motivele invocate.

 

Nu încercați să creați conturi pe rude
Mulți încearcă să creeze conturi pe numele soției, fratelui, surorii, mamei, etc. Această metodă la fel este una foarte periculoasă. Îndeosebi dacă contul este înregistrat de pe același dispozitiv sau sursă de internet de pe care a fost înregistrat și contul vostru.
În plus, pot apărea întrebări și la adresă, și la numele de familie dacă acesta corespunde cu al vostru, și chiar la stilul pariurilor efectuate.
Casele de pariuri reprezintă o afacere serioasă, iar pariurile voastre sunt analizate. Ce riscați? Cred că v-ați dat seama – blocarea conturilor. În cel mai bun caz, vă vor permite să retrageți banii. În cel mai rău – veți pierde banii, practic fără șanse de a recupera măcar depozitul efectuat.

 

Fiți atenți la sursa de Wi-Fi pe care o folosiți
În primul rând, nu toate sursele de Wi-Fi securizează datele voastre, acest lucru trebuie să fie înțeles. În al doilea…
Imaginați-vă situația: stați cu un prieten într-un local și urmăriți un meci de fotbal. Ați decis să pariați pe meciul dat, fiecare de pe telefonul său, dar ambii utilizați aceeași sursă de Wi-Fi. Pentru casa de pariuri acest fapt deja va fi un moment de îngrijorare. Sigur că puțin probabil că veți fi blocat, dar totul este posibil, mai ales dacă această situație se va repeta cu regularitate.

 

Atenție – bonusuri!
În ultima perioadă, practic fiecare casă de pariuri oferă jucătorilor nou-veniți bonusuri.
Este un lucru obișnuit, dar înainte de a accepta o astfel de propunere, analizați atent condițiile în baza cărora este oferit acest bonus. Uneori, pentru a putea retrage suma bonusului, va fi nevoie să pariați pe o sumă care va fi de zeci de ori mai mare, chiar și de sute. Cel mai probabil că în acest caz, pur și simplu veți pierde timpul în zadar.

 

Casa de pariuri nu este schimb valutar
Uneori se întâmplă să avem nevoie de a transfera bani de pe un card pe altul sau să transferăm surse bănești de pe un sistem de plăți pe altul, dar este incomod de a efectua aceste operațiuni din diferite motive: durează mult timp, este incomod, există o taxă mare. Unii jucători au început să folosească în aceste scopuri casele de pariuri. De exemplu, depun banii cu ajutorul unui sistem de plăți, iar apoi retrag pe altul, economisind uneori astfel la suma comisionului.
Varianta este atrăgătoare, dar nu trebuie să confundăm casele de pariuri cu schimburile valutare. Cel mai probabil că în acest caz, retragerea voastră va fi anulată și veți fi nevoiți să plasați pariuri în valoarea sumei care a fost depusă. Unii jucători pariază acești bani pe o cotă de 1,01. Foarte simplu – banii sunt ca și retrasi! Este un drum spre nicăieri. Chiar și așa o cotă poate uneori pierde.
Chiar dacă nu veți fi nevoit să pariați banii depuși, atunci după câteva tranzacții de acest fel, probabil că casa de pariuri va cere explicații, dar și mai probabil că nu vă va mai permite să vă folosiți în continuare de serviciile lor.

 

Nu pariați pe erorile făcute de casele de pariuri
Uneori chiar și casele de pariuri fac greșeli, propunând cote prea înalte pe evenimente în care șansele echipelor nu corespund cu cotele propuse. Unele companii au o atitudine mai loială față de aceste erori în analizele meciurilor, altele nu chiar. Cert este că nimănui nu-i plac cotele greșite.
Puteți paria pe astfel de evenimente, dar cu o atenție sporită. Dacă pariați de 99 de ori pe o echipă, iar cea de-a sută miză a corespuns cu greșeala de cote – este un lucru normal. Dar dacă v-ați decis să pariați pe a treia divizie din Kenya la hockey pe gheață (unde analiștii au comis eroare), nu așteptați o viață ușoară în continuare la această casă de pariuri.

 

Evitați pariurile „la sigur”
Casele de pariuri nu iubesc jucătorii profesioniști, nici măcar pe cei care aspiră să devină astfel de jucători. De aceea, înainte de a citi pe net cât e de cool să pariezi cu un profit sigur, gândiți-vă foarte bine înainte de a paria într-un meci pe over 2.5, iar peste un timp, după ce cota pe varianta inversă vă aduce un profit sigur, să pariați pe under 2.5. Cel mai probabil că după câteva astfel de pariuri veți întâlni probleme garantate. Astfel de conturi sunt închise de casele de pariuri pentru mize ulterioare, fără drept de apel.

 

Lumea pariurilor este crudă și uneori unui începător îi este greu să se adapteze. Acesta vede doar înșelăciune. În realitate lucrurile stau simplu: fiți sinceri cu casa de pariuri și citiți atent regulamentul și urmați-l. Atunci nu veți avea probleme! Succes la pariuri!

Comentarii 0
Abonează-te la tipsterul
Abonaţi-vă la autor

Notificările despre noile postări ale acestui autor vor veni pe adresa de e-mail indicată de dumnevoastră în timpul înregistrării pe ”BR ”

V-ați abonat cu succes la acest expert. Veți primi notificări cu privire la ponturile sale pe adresa de email cu care v-ați înregistrat.

Abonaţi-vă la autor
Abonează-te la tipsterul

Asta înseamnă că nu veţi mai primi notificări prin e-mail cu privire la noile postări ale acestui autor.

Nu veți mai primi notificări cu privire la ponturile acestui expert.